UPDATE: Welkom terug en kleine veranderingen

1 0

Als je dit bericht ziet, kun je weer terecht op Achwat, mijn platform en personal playground. In totaal is dit moois 24 (!) uur offline geweest. Dat vraagt een kleine uitleg, ondanks de ongeschreven regel dat er zo min mogelijk over Achwat zelf geschreven wordt. Maar dat niet alleen.

Allereerst is je misschien dit al opgevallen: er staat geen https://www.achwat.nl meer maar https://achwat.eu. Dat komt omdat er van hosting provider geswitcht is: de vroeger zo vriendelijke WebReus is ingeruild voor de high tech dames en heren van Vimexx.

De afgelopen maanden heeft Achwat er meerdere keren langere tijd uit gelegen. Dat had meerdere keren te maken met zogeheten dDos-attacks. Mijn contract loopt binnenkort gelukkig af, zodat ik gekozen heb om een stabielere partij te zoeken. De huidige storing op achwat.nl is echter dusdanig, dat het – voor nu – handiger is om achwat.eu te registreren en daar alvast op verder te gaan.

En dat werd dus Vimexx.

Gelet op de hoeveelheid positieve reviews (en ja: ik weet dat ook reviews niet altijd even betrouwbaar zijn) en de lage hoeveelheid klachten via bijvoorbeeld Klacht.nl, was de kogel snel door de kerk toen Vimexx in zicht kwam.

De meisjes en jongens van Vimexx wil ik trouwens wel even heel erg bedanken voor hun snelle handelen en meedenken met betrekking tot de overstap. Ik heb er alle vertrouwen in dat Achwat bij jullie kan doorgroeien.

Achwat is inmiddels weer online. Nog niet alles werkt, maar daar word in de komende dagen hard aan gewerkt. Ook dit keer krijg ik hulp van de charmante ‘Cat from Techsupport’. Voor jullie alvast een kleine ‘vooruitgang’: géén ‘www’ meer typen.

Maar dat is niet alles. De ‘verhuizing’ heb ik meteen even aangegrepen om de boel eens goed door te lichten. Dat heeft geresulteerd in het verdwijnen van een aantal zaken (zoals de Agenda), en de komst van wat nieuwigheden (zoals de links naar Facebook, Instagram en Youtube).

De Youtube-video’s ondergaan de komende tijd ook wat kleine veranderingetjes, dus hou het in de gaten!

In ieder geval, GOOD TO BE BACK!

PS. de .nl komt nog!

Geef een reactie