Maandag werkonderbreking bij NS, en bij de rest?

1 0

Komende maandag legt het NS-personeel zoals bekend het werk gedurende 66 minuten stil om actie te voeren voor een beter pensioen. Hoe zit het met de andere vervoerders?

Arriva

‘Vervoerder Arriva legt het werk neer gedurende 66 minuten in Limburg, Noord-Brabant en Zuid-Holland Noord’, zegt een medewerker van de Arriva klantenservice, ‘vanaf 7:06 uur rijden er treinen en bussen’.


Connexxion, GVB, HTM en RET

‘Vanaf 6:00 uur wordt het werk gedurende 66 minuten neergelegd’, valt te lezen op de website van Connexxion,  ‘vanaf 7:06 uur vertrekken trams, bussen en metro’s naar hun route’.

Qbuzz

Reizigers die gebruik maken van Qbuzz in Utrecht (U-OV), de Drechtsteden of in Groningen of Drenthe hebben geluk: Qbuzz is de enige vervoerder die niet meedoet met de werkonderbreking maandagmorgen. Wie dus deze vervoerder heeft, komt op tijd op z’n werk aan!

Nog even het volgende over alle vervoerders (minus Qbuzz)

Mocht je maandag dus met het ov moeten, houd er dan rekening mee dat het even kan duren voordat je een trein, tram, bus of metro op je halte of station treft. Connexxion zegt tenslotte dat het een uur tot anderhalf uur kan duren voordat alles weer volgens dienstregeling rijdt, NS verwacht dat het de hele dag rommelig blijft.

Dus mocht je d’r uit moeten,

Veel succes 😉

Geef een reactie