Over AchWat

Welkom bij AchWat. Een weblog waarop allerlei blogs, video’s, longreads en meer gepubliceerd worden, met inspiratie voor elk moment als missie. AchWat is als platform de Personal Playground van Chris de Boer, Blogger en Eindbaas.

Meer over Chris | Dit kenmerkt AchWat

Waar gaat het hier over?

Op regelmatige basis brengt AchWat content op het gebied van werk, lifestyle, uitgaan en serious things. Ook zorgt AchWat voor de nodige humor middels video’s en cartoons. Maar altijd met ‘inspiratie voor elk moment’. Dit platform zet aan tot leuke activiteiten, goede meningen, spannende ideeën en meer.


Inspiratie voor elk moment

Waar gaat het nadrukkelijk NIET over?

Wie op zoek is naar de welbekende – maar compleet onzinnige – complot theorieën over Bilderberg of Trump, politiek gebrabbel over uitkeringen en andere bladiebla óf activisme, is hier aan het verkeerde adres. Bilderberg kan de boom in, Trump verandert toch niet. AchWat verwijst u graag door naar Google voor politieke zaken. Voor complot theorieën, verwijst AchWat u met liefde door naar GGZ Nederland.

ACHWAT = CREATIEVE & GEESTELIJKE ONAFHANKELIJKHEID

AchWat is zeer gehecht aan de creatieve en geestelijke onafhankelijkheid. Dat betekent dat er veel mag, maar dat dat natuurlijk géén vrijbrief is om mensen – zonder aanleiding én goede onderbouwing – onder vuur te nemen. Wie zich dus desalniettemin beledigd wordt, mag dit kenbaar maken.

Nog meer weten?