De televisie neemt in aandeel af en Videoland en Netflix zijn in opkomst. Daar even geen zin in? Deze Youtube kanalen zijn absoluut de moeite waard om te kijken!

Op 3: Peter Hoefnagels

Eigenlijk voor middelbare scholieren, maar alle situaties bij deze leraar in de klas roepen ongetwijfeld herinneringen op, zeker bij de kinderen van de jaren ‘90! Van pieken tot de slechtste smoezen om te laat te komen, van vechtpartijen in de klas tot tranen tijdens het afscheid omdat je geslaagd bent/was, je komt het er allemaal tegen. Oh, en leraar Hoefnagels flipt ‘m ook regelmatig. Had jij vroeger ook zo’n flippende leraar? Ik wel…

Op 2: Mr. Bean

Mr Bean is natuurlijk legendarisch om zijn grappige belevenissen en zijn … uh…. soms wat onhandige houding. Rond dit personage zijn meerdere series gemaakt, waaronder zelfs een tekenfilmserie. Complete afleveringen van de klassiekers en korte stukjes uit z’n tekenfilms en andere uitzendingen, zijn nu te vinden op zijn YouTube kanaal. Dat Mr. Bean na al die jaren nog leeft, blijkt uit het aantal abonnees: ruim 14 miljoen volgers!

Op 1: The Dodo

Alles is dierenliefde! Elke week verschijnen er op het Youtube kanaal The Dodo meerdere video’s over dieren met een verhaal. Het kanaal heeft meerdere programma’s bedacht waarin die video’s worden gegoten. Soulmate, Dodo’s Fave… het zijn slechts twee programma’s die deze prachtige content brengt. Zo’n beetje elke dag is er wat nieuws te vinden, dus absoluut het volgen waard.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op